Dopet i Skånele kyrka

Förra helgen var riktigt mysig :) massa gos med gopojken William och lek o mys med lillfisarna i Nacka!
Här är lite bilder, bilden som inte innehåller minst ett barn är en bild på mitt sovsällskap, hunden Hilda! ;)


Tur att det går bra!

Så var olyckan framme igen.. Skulle flytta ett köksbord på jobbet igår, och mitt i allt så går bordsbenet sönder och faller såklart rätt ner på min fot. Är ett robust ekbord för 8 pers så det var inte det lättaste bordsbenet kan jag ju lugnt säga. Men ja, en blå svullen o öm fot blev det iaf...
Hade planerad vila idag så det var ju bra men hoppas det ska göra mindre ont imorn så jag kan köra på då :)

Sitter i bilen på väg ner till Stockholm, lilla William ska döpas på lördag :) blir alltså bara massa mys resten av veckan!


Spakliniken

Gjorde ju mitt första pass i mars o fler har det blivit. Är hur kul som helst o speciellt att få göra alla kroppsbehandlingar jag inte kan göra ute på salongen!

Bjuder på en liten bild från i lördags, sjukt hemska tröjor vi måste ha..


Ändringar

Ja just, måste ju berätta en tråkig grej oxå.. Min älskade bil gick inte igenom besiktningen i torsdags, men hon gav kontrollanterna på bilprovningen ett gott skratt iaf. Bestämde mig ganska snabbt att jag inte vill lägga ner pengarna de krävs för att få den godkänd på ombesiktningen så jag började helt enkelt leta efter en ny.
Så i fredags tog jag med mig en bilkunnig vän och tog en runda på bilfirmorna i stan. Den rundan tog slut på Berners för där träffade jag på bilen som jag inte kunde gå miste om.

Efter mycket ringande, funderande, provkörande, dealande, lite mer funderande osv så skrevs det på papper (tack pappa). Nu är det bara banken vi väntar på sen kan jag få åka och hämta min nya pärla! :)
För er som undrar vad det blev så blev den en vacker Citroën C4!

Känns lite vemodigt att lämna min älskade BUN, vi har ändå haft drygt 4 år tillsammans och ens första bil är ju alltid något speciellt. Men inga förhållanden varar för evigt...


Äntligen igång igen!

4,5 vecka tog det, men nu är jag igång igen! Lite ringrostig men de tar sig nog :)
- I måndags blev d ca 4km jogg, tungt nå jävulskt men tack vare mitt sällskap Annica så tog vi oss hela vägen!
- Tisdags var det utbildning o jobb hela dagen så då blev det vila.
- Onsdag 3x30-60-90-120. Skönt pass!
- Torsdag, lättar knäböj o vänd m stöt.
- Fredag, sjuk träningsvärk och lättare jogg 4km!
- Lördag, jobb på Spakliniken och sammanlagt 225 minuter klassisk massage + 100 min ansiktskur (så ja, det blev vila sen).
- Söndag, 3x50-100-150-200. Alldeles lagomt jobbigt pass!


RSS 2.0